Cos cumparaturi

R&R bookstores & coffee houses

R&R bookstores & coffee houses

Povestea noastră a început în 2013, când am fondat Editura Ratio et Revelatio, care a devenit în scurt timp un brand apreciat în rândul celor care caută lecturi de calitate.

La finele anului 2016 ne-am împlinit un vis și am inaugurat librăriile și cafenelele R&R, cu misiunea asumată de a crește nivelul vieții culturale orădene nu doar prin simpla existență a acestor locuri, ci și prin organizarea de evenimente, lansări, concerte și expoziții și implicarea comunității în diverse activități culturale.

R&R Republicii

Str. Republicii nr. 22, Oradea

Este și librărie generalistă și cafenea. O locație elegantă și rafinată care oferă produse de calitate pe partea de bar, selectate cu mare atenție în funcție de dorințele și preferințele clienților noștri. Totodată, de aici poți achiziționa cele mai noi apariții editoriale și mai râvnite titluri deoarece colaborăm în mod direct cu marile edituri din țară.

R&R Republicii este locul ideal din Oradea pentru cei care doresc să studieze, să lucreze, pentru întâlniri cu prietenii, dar și de afaceri.

Program funcționare:

Luni-Vineri, orele 8:30-22:00

Sâmbătă, orele 10:00-22:00

Duminică, orele 13:00-21:00

R&R Cetate

Cetatea Oradea, Piața Emanuil Gojdu nr. 41

Cafenea literară cu librărie unde găsești expusă o selecție de titluri ale unor edituri partenere, o locație perfectă pentru a găzdui diverse evenimente culturale.

La R&R Cetate spațiul este împărțit pe alveole tematice:

Zone 1: Bar & bookstore

Zone 2: Coffee house & bookstore (zona principală de cafenea și librărie)

Zone 3: Ratio et Revelatio Lounge (un spațiu amenajat vintage, elegant și primitor, ideal pentru lansări de carte, aniversări, întâlniri corporate, ședințe și reuniuni.

capacitate: 30 persoane

Zone 4: Learn & Fun: un spațiu viu care poate fi adaptat în totalitate nevoilor organizatorilor, ideal pentru seri de boardgames, întâlniri nonformale, workshop-uri, seri de film, ateliere sau aniversări.

capacitate maximă de 40 persoane

Kids Zone (zonă de joacă pentru copii)

capacitate maximă de 30 persoane

În cazul eficientizării spațiului pentru evenimente de anvergură, capacitatea localului este de până la 200 de persoane.

Atenție! Programul de funcționare de la R&R Cetate se schimbă periodic în funcție de sezon, dar deschidem punctual pentru grupuri și evenimente private sau publice. Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.

Loading...