Cos cumparaturi

Despre noi

Bine ai venit la R et R!

Povestea noastră a început în 2013 când am fondat Editura Ratio et Revelatio care a devenit în scurt timp un brand apreciat în rândul celor care caută lecturi de calitate. La început, ne-am axat pe cărți de filosofie, teologie și religie, dar editura e în continuă dezvoltare și ne dorim să ajungem la un public tot mai diversificat, fără a renunța însă la exigențele privind valoarea titlurilor publicate. În anul 2014, editura a cîștigat locul întîi la Gala bun de tipar, Cea mai bună nouă editură. Principiul pe care ne clădim identitatea editorială este acela al respectului concret pentru toţi factorii implicaţi în producţia şi consumul de carte, de la autor, redactor, traducător, pînă la cititor, cît şi al calității volumelor pe care le publicăm, în ceea ce priveşte conţinutul şi forma lor fizică.

La finele anului 2016 ne-am împlinit un vis și am inaugurat librăriile și cafenelele R&R, cu misiunea asumată de a crește nivelul vieții culturale orădene nu doar prin simpla existență a acestor locuri, ci și prin organizarea de evenimente, lansări, concerte și expoziții și implicarea comunității în diverse campanii culturale.

Epopeea noastră continuă în 2018 cu Editura Ratio et Revelatio și R et R (Str. Vasile Alecsandri, Nr. 8), un concept store unic în Oradea, fiind deopotrivă librărie, cafenea și magazin de cadouri speciale: delicatese, produse unicat, handmade și premium; armonios prin design și atmosferă, vibrant și deosebit prin evenimentele găzduite.

Cafea tare și lecturi inspirate,

Echipa R et R

Loading...