Cos cumparaturi

Cum cumpar

Cum cumpar?

Pentru achizitionarea unui produs, apasati butonul „Adauga in cos”. Puteti modifica numarul de volume dorite sau sterge un titlu din cos. Apasati „Cos cumparaturi” si veti putea vedea continutul acestuia si modifica, daca este cazul, numarul de volume comandate. Parcurgeti apoi pasii pina la finalizarea comenzii. Veti avea posibilitatea sa verificati costul expeditiei, sa oferiti informatii cu privire la expedierea coletului si sa selectati modalitatea de plata. Daca toate informatiile sint corecte, apasati „Trimite comanda”, iar aceasta va fi expediata la editura. Veti primi in scurt timp un e-mail de confirmare.

Costuri de expeditie

In tara:

Puteti opta pentru doua modalitati de transport: prin Posta Romana si prin curierat rapid.

Prin Posta Romana, tariful fix este de 9 lei, indiferent de comanda, restul cheltuielilor fiind suportate de catre editura. Pentru comenzi de peste 100 de lei, cheltuielile de transport sint suportate integral de catre editura. Durata de sosire a comenzii este dependenta de serviciile Postei Romane, insa in general aceasta este onorata intre 2 si 4 zile.

Prin serviciul de curierat rapid (FanCourier), tariful de expeditie este de 12 lei. Avantajele acestui serviciu sint sosirea comenzii in 24 de ore si inminarea ei fara a fi nevoie sa va deplasati pentru a o prelua.

Anularea comenzilor si politica de retur

Anularea comenzilor on-line este posibila in termen de 24 de ore de la efectuarea acestora, in afara situatiei in care produsul a fost expediat. Puteti anula comanda telefonic, la 0743971003, sau prin email la sales@ratioetrevelatio.com

Produsele pot fi returnate in cazul in care acestea prezinta defecte de tipar sau au fost deteriorate in timpul transportului. Returnarea este posibila intr-un timp de maximum 10 zile de la primirea produsului.

La alegerea clientului, produsele pot fi schimbate, iar editura va achita taxele de transport sau, daca clientul opteaza pentru rambursarea comenzii, va returna contravaloarea produsului prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare sau rambursare prin card pentru plata prin card). in oricare dintre aceste cazuri, ne puteti contacta telefonic, la 0743971003, sau prin email la sales@ratioetrevelatio.com

Dupa anularea unei tranzactii prin card, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare. Banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Loading...