Cos cumparaturi

Afisarea tuturor rezultatelor 10

0 din 5

Bogdan Vasile Buda – Teologie si mistica sacramentala in opera „Viata lui Hristos” de Nicolae Cabasila

25.00 lei 20.00 lei
Lucrarea de față reprezintă o cale de acces spre unul dintre cei mai fecunzi gînditori teologici răsăriteni, cu numeroase ramificații practice și teologice pentru creștinii zilelor noastre.
0 din 5

Capodopera lui Dumnezeu și alte eseuri

24.00 lei 15.00 lei
Noul titlu, care inaugurează seria Fides a colecției Revelatio, propune cititorilor șase eseuri teologico-religioase, despre importante teme ale credinței creștine, cum ar fi: credința, arta creștină, casătoria, Trinitatea. Autorul, cunoscut teolog și filosof catolic francez, este profesor emerit la Universitatea Sorbona din Paris.
0 din 5

Credința creștină și democrația

24.00 lei 19.00 lei
Pentru Vlastos, piatra unghiulară a democraţiei este demnitatea fiecărui om. Originea demintăţii reprezintă faptul că omul este făcut „după chipul lui Dumnezeu”, adevăr de credinţă al poporului evreu, iar apoi al creştinilor.
0 din 5

Credința creștină. Întrebări și răspunsuri – Dănuț Jemna

31.00 lei 25.00 lei
Cartea de față prezintă credința creștină sub forma unui set de întrebări și răspunsuri, în încercarea de a oferi răspunsuri la interogațiile omului (post)modern, răspunsuri filtrate prin Tradiția milenară a creștinismului și prin revelația continuă a Scripturilor.
0 din 5

Eseuri de etică și politică – Gordon H. Clark

27.00 lei
Deși aproape necunoscut cititorilor din România, Gordon Haddon Clark a fost una dintre cele mai importante figuri ale protestantismului american din secolul douăzeci.
0 din 5

Înconjurînd Muntele Fericirilor. O abordare periegetică a Predicii de pe Munte – Marius David Cruceru

26.00 lei
Un comentariu „atipic” la Predica de pe Munte, în care autorul se apropie de text nu pieptiș, ci pieziș, pe căile ocolitoare, „periegetice”, ale celui care încearcă să suprindă textul, să îl învăluie, totul văzut prin lentila ironiei, a răsturnării de situație, a întoarcerii neașteptate a discursului.
0 din 5

Istorisirea Pelerinului. Exerciții spirituale

25.00 lei 20.00 lei
Una dintre cele mai însemnate cărți ale spiritualității creștine apusene.
0 din 5

Oameni și animale – Enzo Bianchi, A. L. Michon, P. Chiaranz

21.00 lei 16.00 lei
Lucrarea „Oameni şi animale” este, deci, un eveniment nerepreţuit, cu atît mai mult pentru publicul din Romînia, care în aceste zile reflectă asupra valorii şi rolului animalelor în societate.
0 din 5

Știință și religie. Sînt ele compatibile? – Daniel C. Dennett, Alvin Plantinga

29.00 lei 23.00 lei
Unul dintre subiectele cele mai controversate şi mai aprinse de astăzi este dacă poate fi reconciliat conflictul dintre ştiinţă şi religie. În Ştiinţă şi religie: sînt ele compatibile?
0 din 5

Știință, religie și naturalism. Unde rezidă de fapt conflictul?

44.00 lei 38.00 lei
O lucrare mult așteptată, a celui mai important filosof contemporan al religiei.
Loading...