Cos cumparaturi

Afisare 1–12 din 13 rezultate

0 din 5

Capodopera lui Dumnezeu și alte eseuri – Rémi Brague

24.00 lei 15.00 lei
Noul titlu, care inaugurează seria Fides a colecției Revelatio, propune cititorilor șase eseuri teologico-religioase, despre importante teme ale credinței creștine, cum ar fi: credința, arta creștină, casătoria, Trinitatea. Autorul, cunoscut teolog și filosof catolic francez, este profesor emerit la Universitatea Sorbona din Paris.
0 din 5

Credința creștină și democrația – Gregory Vlastos

24.00 lei 19.00 lei
Pentru Vlastos, piatra unghiulară a democraţiei este demnitatea fiecărui om. Originea demintăţii reprezintă faptul că omul este făcut „după chipul lui Dumnezeu”, adevăr de credinţă al poporului evreu, iar apoi al creştinilor.
5.00 din 5

Credința creștină. Întrebări și răspunsuri – Dănuț Jemna

31.00 lei 25.00 lei
Cartea de față prezintă credința creștină sub forma unui set de întrebări și răspunsuri, în încercarea de a oferi răspunsuri la interogațiile omului (post)modern, răspunsuri filtrate prin Tradiția milenară a creștinismului și prin revelația continuă a Scripturilor.
0 din 5

De la Conflict la Comuniune. Comemorarea Reformei împreună în 2017: Raportul Comisiei luterano – romano-catolice pentru unitatea Bisericii

25.00 lei
Apărut în colaborare cu Presa Universitară Clujeană, acest volum – nu în ultimul rînd o veritabilă introducere în teologia lui Martin Luther – reprezintă o piatră de hotar care arată, o dată în plus, că dialogul interconfesional este calea de urmat în căutarea comună a Adevărului.
0 din 5

Eseuri de etică și politică – Gordon H. Clark

27.00 lei
Deși aproape necunoscut cititorilor din România, Gordon Haddon Clark a fost una dintre cele mai importante figuri ale protestantismului american din secolul douăzeci.
0 din 5

Înconjurînd Muntele Fericirilor. O abordare periegetică a Predicii de pe Munte – Marius David Cruceru

26.00 lei
Un comentariu „atipic” la Predica de pe Munte, în care autorul se apropie de text nu pieptiș, ci pieziș, pe căile ocolitoare, „periegetice”, ale celui care încearcă să suprindă textul, să îl învăluie, totul văzut prin lentila ironiei, a răsturnării de situație, a întoarcerii neașteptate a discursului.
0 din 5

Între Dumnezeu și Monstrul Zburător de Spaghete. Argumentele lui Alvin Plantinga în favoarea existenței lui Dumnezeu – Valentin Teodorescu

33.00 lei
Există Dumnezeu? De ce credem în El? Dacă într-adevăr este înscrisă în om o tendință naturală de a crede în Dumnezeu, cum putem distinge care dintre numeroasele abordări religioase este cea corectă? Iată cîteva întrebări esențiale la care studiul de față oferă un răspuns pertinent, pornind de la argumentele unuia dintre cei mai proeminenţi filosofi contemporani ai religiei.
0 din 5

Istorisirea Pelerinului. Exerciții spirituale – Ignațiu de Loyola

25.00 lei 20.00 lei
Una dintre cele mai însemnate cărți ale spiritualității creștine apusene.
0 din 5

Liturghie și contemplație – Jacques și Raïssa Maritain

15.00 lei
Liturghie și contempație este mărturia fidelității unei vetre de viață a cărei iradiere culturală este excepțională, dar a cărei preocupare principală a rămas mereu arzătoarea dorință a întîlnirii supreme, încă de aici de pe pămînt, cu Dumnezeul iubirii.
0 din 5

Oameni și animale – Enzo Bianchi, A. L. Michon, P. Chiaranz

21.00 lei 16.00 lei
Lucrarea „Oameni şi animale” este, deci, un eveniment nerepreţuit, cu atît mai mult pentru publicul din Romînia, care în aceste zile reflectă asupra valorii şi rolului animalelor în societate.
0 din 5

Știință și religie. Sînt ele compatibile? – Daniel C. Dennett, Alvin Plantinga

29.00 lei 23.00 lei
Unul dintre subiectele cele mai controversate şi mai aprinse de astăzi este dacă poate fi reconciliat conflictul dintre ştiinţă şi religie. În Ştiinţă şi religie: sînt ele compatibile?
0 din 5

Știință, religie și naturalism. Unde rezidă de fapt conflictul?

44.00 lei 38.00 lei
O lucrare mult așteptată, a celui mai important filosof contemporan al religiei.
Loading...