Cos cumparaturi

Afisarea tuturor rezultatelor 8

0 din 5

Acuarele – Lidia Ostałowska

33.00 lei
Un reportaj istoric din inima vie a lagărelor Auschwitz-Birkenau, pe care autoarea Lidia Ostałowska și-l asumă fără rest, sfidînd convingerea că nu ar mai fi nimic de spus despre Holocaust.
0 din 5

Autoportretul unui îndărătnic. Convorbiri cu Aleksander Fiut

44.00 lei 37.00 lei
Laureatul Premiului Nobel pentru Literatură în 1980 se destăinuie în acest volum care dezvăluie complexitatea unui scriitor uriaș al secolului XX.
0 din 5

Culoarea curcubeului ’77 (Cutremurul oamenilor) – Paul Goma

49.00 lei 40.00 lei
Mărturia cutremurătoare a acestui „Soljenițîn român” (E. Ionesco), într-o ediție ce recuperează originalul ediției din 1993 (Biblioteca Revistei Familia, Oradea) și trecută prin lecturile ulterioare ale autorului.
0 din 5

Deportați în Bărăgan: Amintiri din Siberia românească

30.00 lei
Un volum de amintiri care stau mărturie unei vieţi, începută în „ciulinii Bărăganului”, dar continuată frumos, cu reuşite nevisate în vremurile deportării.
0 din 5

Fără închisoare, aș fi fost nimic. Neculai Popa în dialog cu Flori Bălănescu

35.00 lei 30.00 lei
O mărturie cutremurătoare despre tărie sufletească, adevăr și moralitate în cele mai grele încercări
0 din 5

Gabriel Brebenar – O mie și una de cărți. Jurnal de cititor (2008-2013)

29.00 lei 23.00 lei
Continuând „Jurnalul unui cititor" (Humanitas, 2011, cu un cuvânt înainte de Gabriel Liiceanu), „O mie și una de cărți. Jurnal de cititor" ne călăuzește printr-o bibliotecă virtuală ideală, în compania trăirilor și gândurilor unui cititor „aproape ideal", cum autorul însuși mărturisește – o lectură deosebit de utilă și neașteptat de plăcută!
0 din 5

Iezuit. Nu cîinele comuniștilor! Surîsul nedeținutului – Mihai Godó

20.00 lei
Cartea de față este „autobiografia” dictată și imprimată pe benzi de magnetofon a părintelui iezuit Mihai Godó (1913-1996), erou al închisorilor comuniste, trecut prin Jilava, Cluj, Văcărești și, în final, Rîmnicu Sărat. Un adevărat alt „Jurnal al fericirii”, cartea este, în cele din urmă, o istorie a speranței, a fericirii și a credinței autentice.
0 din 5

Teodor Flonta – Un viitor luminos. Crescut în Transilvania în umbra comunismului

35.00 lei 30.00 lei
Omul sfințește locul prin cuvintele sale - din Tasmania, unde și-a petrecut viața de adult, Teodor Flonta, restituie imaginea României trăite, pornind din Bihorul nașterii, la Bucureștiul tinereții, prin răsturnarea neașteptată de imagini și întâmplări din vremea instalării comunismului - o lume care se îndepărtează de azi-ul cititorului român în fiecare clipă și ai cărei martori sunt tot mai silențioși.
Loading...